• Danmarks Bedste fuldtidsjob og Studiejob I københavn!

  Hos BrightPeople søger vi medarbejdere til et af danmarks største og mest succesfulde salgscentre. Vi har et fantastisk sammenhold, ordnede forhold og gode kolleger. Du kommer til at arbejde med salg af store kendte brands, til nye og eksisterende kunder via telefonen! Vi sørger for uddannelse og personlig udvikling, så vi sikrer at du bliver en succes i dit nye job!

   

  Hvordan er det at arbejde hos BrightPeople?

  Vi som en stor familie, der går meget op i at have det sjovt, mens vi er på arbejde. Vi arbejder hårdt på at nå i mål og vi elsker at fejre vores sejre, med personalearrangementer, byture og andre sjove aktiviteter. Vi er 200 unge, energiske, udadvendte medarbejdere, som alle glæder sig, til at byde dig velkommen til familien. Så hvis du har den rigtige indstilling og motivation, så ANSØG HER, i dag, så vi kan lærer hinanden at kende!

   

  Din nye arbejdsplads ligger i København, 5 minutter fra metroen, så det er dejlig let at komme på arbejde! Vi har også massere af gratis parkeringspladser, hvis du er godt kørende ;o)

  Din hverdag hos os bliver både udfordrende og sjov. Du kommer til at tale med mange forskellige mennesker, høre deres historier, spørge ind til deres hverdag og finde deres behov, så du kan hjælpe dem med at træffe den rigtige beslutning, angående køb af vores produkter. Du vil opleve udfordringer der skal overkommes, mærke glæden, når du hjælper endnu en kunde til køb, føle suset i maven, når 200 kollegaer alle klapper i kor af din indsats, mens du skriver resultatet på tavlen. Du vil dagligt have mulighed for at vinde fede præmier, store som små, du vil indgå i et team hvor dine indsatser er værdsat og du vil få en masse nye venner og bekendtskaber for livet!

   

  Det tilbyder vi dig:
  Hos Bright People ved vi, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Vi har arbejdet med telemarketing de sidste 15 år, så vi ved hvad vi laver og er blandt de bedste i branchen. Derfor er du også sikret en fantastisk arbejdsplads med gode forhold og fantastiske udviklingsmuligheder! Vi tilbyder dig blandt andet:

  • En certificeret salgsuddannelse - i Personlig kommunikation og salgsteknik, fra en af Danmarks største og mest anerkendte uddannelsesinstitutioner!
  • Løbende salgstræning og coaching - så vi sikre os, at du opnår dit fulde potentiale!
  • Et ungt og energisk arbejdsmiljø - hvor vi kæmper sammen for at nå vores mål og fester sammen for at fejre det!
  • God fast løn + provision og bonus - Størstedelen af vores medarbejdere tjener over 150-200 kr. i timen!

   

  Det forventer vi af dig:
  Selvom erfaring naturligvis er en fordel, er det absolut ikke et krav - for os er din personlighed mindst lige så vigtig som din erfaring. Mange af vores bedste sælgere havde ingen erfaring, før de startede hos os,. Derfor er det eneste der betyder noget, din vilje og lyst til at blive en god salgskonsulent. Vi forventer derfor at du er:

  • Udadvendt - Du kan lide at tale med ny mennesker.
  • Forstående - Du kan sætte dig ind i kundernes behov
  • Løsningsorienteret - Du forstår at finde de rigtige løsninger for kunden, som sikre dem en bedre hverdag
  • Målbevidst - Du bliver motiveret af at levere gode resultater
  • Teamplayer - Du kæmper for at vi alle sammen når i mål
  • Motiveret for at lære faget - og udvikle dig, både professionelt, men også på et personlig plan.

   

  INTERESSERET? ANSØG ALLEREDE I DAG
  Lyder det som noget for dig, og du kan genkende dig selv i overstående, så tøv ikke med at ansøge i dag! ANSØG HER ved at indtaste dit navn og nummer, samt en eventuel kort besked, så ringer vi til dig indenfor 48 timer. Vi ser frem til at møde dig!

   

   

   

  MERE OM OS

  De sidste 15 år har vi været førende indenfor telemarketing og salg af produkter for store danske brands. Vi hjælper årligt flere tusinder af kunder med at tage det rigtige valg af løsninger, indenfor TV, Mobil, Internet og Forsikring med flere. Vi uddanner og træner alle vores medarbejdere, og flere af vores tidligere ansatte er i dag succesfulde iværksættere, dygtige forretningsfolk og har generelt opnået stor succes. Vi vil gerne tro, at vores uddannelse og træning har hjulpet dem med at realisere deres drømme. Skal vi også hjælpe dig?

   

  HVILKE UDVIKLINGSMULIGHEDER FÅR JEG HOS BRIGHTPEOPLE?

  Udvikling i jobbet – Du starter på basecamp, sammen med en håndfuld helt nye salgskonsulenter, hvor vi er ekstra opmærksomme på, at sikre dig en god oplevelse og succesfuld opstart i jobbet. Her starter i alle på samme niveau og har herfra senere mulighed for at rykke videre til andre hold, ligesom du, efterhånden som du bliver bedre, vil få muligheden for at prøve kræfter med nye og mere avancerede produkter. Vi udvikler dit talent hele vejen!

   

  Gode karrieremuligheder – Vi ønsker vores medarbejdere har mulighed for at vokse i jobbet hos os. Derfor prioriterer vi intern rekruttering. Det betyder, at alle vores anfører, salgstrænere og ledere, alle startede som salgskonsulent hos os. Samtidig er vi i rivende udvikling, så der er rigtig gode muligheder, hvis du har ambitioner om at fortsætte af den vej.

   

  Videreuddannelse og kurser – Når vi ansætter dig, så gør vi det fordi vi tror på dig, dine evner og dit udviklingspotentiale. Det betyder, at vi er villig til at investere stort i at udvikle dit talent. Allerede inden du starter i jobbet, køber vi en kursusplads til dig, hvor du får en certificering i Personlig kommunikation og salgsteknik. Senere i din ansættelse er der mulighed for at bygge videre på denne uddannelse og opnå certifikat i alt fra ”Udvidet salg og Salgspsykologi” og ”Expert Selling” til coach og lederuddannelser på højt niveau. Så længe du har energien og gejsten for at blive en succes, skal vi nok investere i at give dig alle værktøjerne til at nå til tops!

   

  ANSØG MED DET SAMME!

  Syntes du også ovenstående lyder spændende, så tøv ikke med at ansøge i dag!

  Udfyld formularen nedenunder og vi kontakter dig snarest. Alternativt kan du sende din ansøgning til JOB@BrightPeopleTM.dk eller ringe på +45 31 40 50 50

   

  Vi Glæder os til at møde dig!

 • Søg i dag, så kontakter vi dig i morgen

  Tryk på Søg Job

  Vi kontakter dig straks

  Du er med i et opstartsforløb

  Du starter i dit nye job

 • Ansøg her og hør mere om dine muligheder!

  Don't be afraid to reach out. You + us = awesome.