• Boost din karriere som salgkonsulent hos Brightpeople

  De fleste kan lære at sælge, men hvad skal der til for at blive en topsælger? Hos Brightpeople er vi eksperter i at oplære og udvikle dygtige sælgere. At kunne sælger, kan læres af de fleste så længe du har viljen til at lære, du er motiveret og har det rette mindset. At arbejde som sælger vil både udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Disse vil du kunne tage med dig resten af livet, på din uddannelse, dit privatliv eller næste job.​​

 • KORT OM JOBBET

  Hos Brightpeople stræber vi efter at have markedets fedest arbejdsplads. Vi søger derfor endnu flere sociale salgskonsulenter med blod på tanden, som har lyst til at være en del af markedets fedeste arbejdsplads. Vi gør en stor indsats for at det skal være sjovt at komme på arbejde og det sociale spiller! Vi tilbyder en god fast løn, hvor du samtidig vil blive belønnet for dine resultater. Vi har markedets bedste provision, samt garantiløn, som giver dig sikkerhed og muligheden for at tjene mere end mange veluddannede.

  Du bliver en del af et socialt salgsteam i et dynamisk og ungt miljø. Erfaring er ikke nødvendigt så længe du har lysten! Vi står for en grundig oplæring og løbende uddannelse som klæder dig godt på til at kunne blive en af Danmarks bedste sælgere og give vores nuværende medarbejdere konkurrence til stregen. Lyder det som noget for dig? Så ansøg med det samme og få muligheden for at arbejde i Danmarks bedste salgsafdeling.

 • Mere om jobbet

  Danmarks Bedste fuldtidsjob og Studiejob I københavn!

  Hos BrightPeople søger vi medarbejdere til et af danmarks største og mest succesfulde salgscentre. Vi har et fantastisk sammenhold, ordnede forhold og gode kolleger. Du kommer til at arbejde med salg af store kendte brands, til nye og eksisterende kunder via telefonen! Vi sørger for uddannelse og personlig udvikling, så vi sikrer at du bliver en succes i dit nye job!

   

  Hvordan er det at arbejde hos BrightPeople?

  Vi som en stor familie, der går meget op i at have det sjovt, mens vi er på arbejde. Vi arbejder hårdt på at nå i mål og vi elsker at fejre vores sejre, med personalearrangementer, byture og andre sjove aktiviteter. Vi er 200 unge, energiske, udadvendte medarbejdere, som alle glæder sig, til at byde dig velkommen til familien. Så hvis du har den rigtige indstilling og motivation, så ansøg i dag, så vi kan lærer hinanden at kende!

   

  Din nye arbejdsplads ligger i København, 5 minutter fra metroen, så det er dejlig let at komme på arbejde! Vi har også massere af gratis parkeringspladser, hvis du er godt kørende ;o)

   

  Din hverdag hos os bliver både udfordrende og sjov. Du kommer til at tale med mange forskellige mennesker, høre deres historier, spørge ind til deres hverdag og finde deres behov, så du kan hjælpe dem med at træffe den rigtige beslutning, angående køb af vores produkter. Du vil opleve udfordringer der skal overkommes, mærke glæden, når du hjælper endnu en kunde til køb, føle suset i maven, når 200 kollegaer alle klapper i kor af din indsats, mens du skriver resultatet på tavlen. Du vil dagligt have mulighed for at vinde fede præmier, store som små, du vil indgå i et team hvor dine indsatser er værdsat og du vil få en masse nye venner og bekendtskaber for livet!

   

  Det tilbyder vi dig:
  Hos Bright People ved vi, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Vi har arbejdet med telemarketing de sidste 12 år, så vi ved hvad vi laver og er blandt de bedste i branchen. Derfor er du også sikret en fantastisk arbejdsplads med gode forhold og fantastiske udviklingsmuligheder! Vi tilbyder dig blandt andet:

  • En certificeret salgsuddannelse - i Personlig kommunikation og salgsteknik, fra en af Danmarks største og mest anerkendte uddannelsesinstitutioner!
  • Løbende salgstræning og coaching - så vi sikre os, at du opnår dit fulde potentiale!
  • Et ungt og energisk arbejdsmiljø - hvor vi kæmper sammen for at nå vores mål og fester sammen for at fejre det!
  • God fast løn + provision og bonus - Størstedelen af vores medarbejdere tjener over 150-200 kr. i timen!

   

  Det forventer vi af dig:
  Selvom erfaring naturligvis er en fordel, er det absolut ikke et krav - for os er din personlighed mindst lige så vigtig som din erfaring. Mange af vores bedste sælgere havde ingen erfaring, før de startede hos os,. Derfor er det eneste der betyder noget, din vilje og lyst til at blive en god salgskonsulent. Vi forventer derfor at du er:

  • Udadvendt - Du kan lide at tale med ny mennesker.
  • Forstående - Du kan sætte dig ind i kundernes behov
  • Løsningsorienteret - Du forstår at finde de rigtige løsninger for kunden, som sikre dem en bedre hverdag
  • Målbevidst - Du bliver motiveret af at levere gode resultater
  • Teamplayer - Du kæmper for at vi alle sammen når i mål
  • Motiveret for at lære faget - og udvikle dig, både professionelt, men også på et personlig plan.

   

  INTERESSERET? ANSØG ALLEREDE I DAG
  Lyder det som noget for dig, og du kan genkende dig selv i overstående, så tøv ikke med at ansøge i dag! ANSØG HER ved at indtaste dit navn og nummer, samt en kort besked om hvem du er og hvad du søger, så ringer vi til dig indenfor 48 timer. Vi ser frem til at møde dig!

 • VIL DU MED PÅ TEAMET?

  Hos Bright People er vores ansattes trivsel og motivation det vigtigste. Derfor går vi meget op i have en social og sjov arbejdsplads, hvor vi samtidig udfordrer og videreuddanner vores personale, så vi sammen kan opnå endnu bedre resultater i fællesskab og individuelt. Hos Bright People er vi altid på udkig efter nye søde og sjove kollegaer, som gerne vil være en del af vores teams sjove og spændende hverdag. Som ansat hos Brightpeople tilbyder vi bl.a.:

  GOD LØN OG PROVISION

   

  Vi tilbyder en god fast timeløn, samt en af branchens bedste provisionsordninger. Hos Brightpeople sætte du selv loftet for hvor meget du vil tjene, og en dygtig sælger vil typisik tjene ml. 30.000 - 55.000 kr. om måneden.

  KONKURRENCER

   

  Hos Brightpeople kan vi godt lide at konkurrere, ligegyldigt om det er i beer pong, nerf-blaster-skarp-skydning eller resultater. Som en del af jobbet, vil du derfor også opleve, at vi sommetider dyster om fede præmier i hverdagen.

  SJOVE AKTIVITETER & FESTER

   

  Vi syntes det er vigtigt at have en sjov arbejdsplads med gode kollegaer. Derfor afholder vi forskellige sociale arrangementer såsom fredagsbar, team building arrangementer, samt diverse lege og konkurrencer i hverdagen.

   
 • HVAD SIGER VORES MEDARBEJDERE OM JOBBET?

  Hvad er det bedste ved jobbet?

  Hvilke udviklingsmuligheder er der?

 • Søg i dag, så kontakter vi dig i morgen

  Tryk på Søg Job

  Vi kontakter dig straks

  Du er med i et opstartsforløb

  Du starter i dit nye job

 • Ansøg her og hør mere om dine muligheder!

  Don't be afraid to reach out. You + us = awesome.