• Boost din karriere som salgkonsulent hos Brightpeople

  De fleste kan lære at sælge, men hvad skal der til for at blive en topsælger? Hos Brightpeople er vi eksperter i at oplære og udvikle dygtige sælgere. At kunne sælger, kan læres af de fleste så længe du har viljen til at lære, du er motiveret og har det rette mindset. At arbejde som sælger vil både udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Disse vil du kunne tage med dig resten af livet, på din uddannelse, dit privatliv eller næste job.​​

 • Hvilke udviklingsmuligheder får jeg hos Brightpeople?

  Vi er danmarksmestre i talentudvikling!

  Udvikling i jobbet – Du starter på basecamp, sammen med en håndfuld helt nye salgskonsulenter, hvor vi er ekstra opmærksomme på, at sikre dig en god oplevelse og succesfuld opstart i jobbet. Her starter i alle på samme niveau og har herfra senere mulighed for at rykke videre til andre hold, ligesom du, efterhånden som du bliver bedre, vil få muligheden for at prøve kræfter med nye og mere avancerede produkter. Vi udvikler dit talent hele vejen!

   

  Gode karrieremuligheder – Vi ønsker vores medarbejdere har mulighed for at vokse i jobbet hos os. Derfor prioriterer vi intern rekruttering. Det betyder, at alle vores anfører, salgstrænere og ledere, alle startede som salgskonsulent hos os. Samtidig er vi i rivende udvikling, så der er rigtig gode muligheder, hvis du har ambitioner om at fortsætte af den vej.

   

  Videreuddannelse og kurser – Når vi ansætter dig, så gør vi det fordi vi tror på dig, dine evner og dit udviklingspotentiale. Det betyder, at vi er villig til at investere stort i at udvikle dit talent. Allerede inden du starter i jobbet, køber vi en kursusplads til dig, hvor du får en certificering i Personlig kommunikation og salgsteknik. Senere i din ansættelse er der mulighed for at bygge videre på denne uddannelse og opnå certifikat i alt fra ”Udvidet salg og Salgspsykologi” og ”Expert Selling” til coach og lederuddannelser på højt niveau. Så længe du har energien og gejsten for at blive en succes, skal vi nok investere i at give dig alle værktøjerne til at nå til tops!

 • Vi hjælper dig med at blive en succesfuld del af holdet

  Gennem vores intensive uddannelsesprogram, modtager du både teoretisk og praktisk uddannelse med certificering og afsluttende bevis. Du vil samtidig modtage personlig coaching og sparring og vil under hele din ansættelse få hjælp med at opnå dine personlige mål. Med andre ord, Når du vælger at investere din tid hos os, investerer vi vores resourcer i, at sikre din succes, nu og i fremtiden!

   
 • CERTIFICERET UDDANNELSESFORLØB

  Bliv uddannet i Personlig kommunikation og salgspsykologi!

  Formål:

  Du opnår en grundlæggende forståelse for salgspsykologi og service. Du lærer at tilpasse din egen kommunikation og adfærd og du lærer at lede og hjælpe mennesker l at træffe den rigtige beslutning. Målet er at give dig unikke værktøjer og kompetencer som du vil kunne bruge resten af livet.

   

  Mennesker handler og samarbejder med mennesker i enhver sammenhæng, både i organisationer, virksomheder og privat. Derfor er det essentielt, at du formår at kommunikere til og med mennesker, at du forstår, hvad der motiverer og driver forskellige typer af personer, for at kunne flytte mennesker, holdninger og produkter. Når først du mestrer dette, er der ingen begrænsninger for hvad du kan udrette og du vil vil opnå stor succes i alle aspekter af dit liv, hvad end det gælder karriere, lønforhandlinger, kærlighed, jobsamtaler eller iværksætteri, vil du altid være tre skridt foran alle andre.

  Du lærer:

  • At sælge dig selv og dine ideer i hverdagen, uden at virke som en påtrængende “sælger stereotype”

  • At yde personlig indflydelse, kommunikere og hjælpe mennesker, l at skabe positve forandringer.

  • Du får et indgående kendskab l, og lærer hvordan du identificerer forskellige persontyper,

   herunder hvordan disse tænker, hvilke bekymringer de har og hvad der motiverer dem.

  • At lede mennesker, l at lede sig selv, l at træffe den rigtge beslutning.

  • Hvordan du indenfor 30 sekunder skaber en dyb relation til et fremmed menneske, som med det

   samme vil kunne lide dig, få interesse for at tale med dig og føle, at i har noget l fælles.

  • Hvordan du kan bruge disse stærke værktøjer etisk korrekt, til at gøre andres liv bedre.

 • Vi hjælper dig med at blive en succesfuld del af holdet

  Gennem vores intensive uddannelsesprogram, modtager du både teoretisk og praktisk uddannelse med certificering og afsluttende bevis. Du vil samtidig modtage personlig coaching og sparring og vil under hele din ansættelse få hjælp med at opnå dine personlige mål. Med andre ord, Når du vælger at investere din tid hos os, investerer vi vores resourcer i, at sikre din succes, nu og i fremtiden!

 • Søg i dag, så kontakter vi dig i morgen

  Tryk på Søg Job

  Vi kontakter dig straks

  Du er med i et opstartsforløb

  Du starter i dit nye job

 • Ansøg her og hør mere om dine muligheder!

  Don't be afraid to reach out. You + us = awesome.